Попросили закурити і напали: у Конотопі затримали грабіжників

08.06.2023

До поліції через спеціальну лінію 102 надійшло повідомлення від 45-річного чоловіка про те, що дві невідомі особи побили його та забрали у нього сумку з документами та грошовими коштами.На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група.

Як попередньо встановили поліцейські, пізно ввечері потерпілий повертався додому від знайомих. На вулиці до нього підійшли два незнайомці, які запитали, чи не має в нього закурити. Отримавши негативну відповідь, чоловіки пішли далі, але вже за хвилину один із зловмисників підбіг до потерпілого та почав наносити йому тілесні ушкодження. А інший тим часом зірвав сумку, після чого вони втекли.

На пошуки грабіжників був залучені працівники відділу реагування патрульної поліції, працівники сектору кримінальної поліції, дільничні офіцери поліції та кінологи.

У ході проведення першочергових оперативно-розшукових заходів поліцейським вдалося швидко встановили осіб зловмисників та їх місцезнаходження. Ними виявилися 23-річний та 33-річний місцеві жителі.

Наразі чоловіків вже затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчими під процесуальним керівництвом Конотопської окружної прокуратури повідомлено злочинцям про підозру у скоєнні злочину передбаченого ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Слідство триває.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: