Охтирка відправила Херсону 22-тонну вантажівку з допомогою

10.06.2023

Акція підтримки та допомоги херсонцям зібрала в Охтирці велику кількість необхідних речей і матеріалів. Колективи шкіл, дитячих садочків, лікарні, стоматполіклініки, Охтирського фахового коледжу СНАУ, представники релігійних громад міста, підприємці, містяни згуртувалися задля підтримки та перемоги.

Засоби гігієни, рушники, постіль, вологі серветки, перев’язувальні матеріали, антибіотики, помпи для відкачування води, павербанки, гумові чоботи, човни, лікарські препарати, памперси, ковдри, одяг й багато інших необхідних речей – все це зібрали охтирчани, аби підтримати та допомогти херсонцям.

Юні охтирчани передали своїм одноліткам у Херсонській області рюкзачки, які вони зібрали особисто і поклали туди не тільки необхідні речі, але й частинку тепла і любові.

Охтирський пивзавод вніс вагомий внесок, надавши 1 тону питної води, яка є надзвичайно цінною у такі часи. Охтирська лікарня допомогла ліками та засобами знезараження води. Колектив стоматполіклініки та спортивної школи разом з іншими містянами фасували та вантажили.

Завантажена 22-тонна вантажівка, наповнена любов’ю та спільними зусиллями, вирушила до Херсона.

Супроводжує її молодий лікар хірург-стоматолог Охтирської стоматологічної поліклініки Леонід Косенко. Дуже символічно, бо Леонід родом з Херсону, а дружина – охтирчанка.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: