Ексголова Сумської РДА став експертом по Порше та захисником п’яного водія

12.06.2023

Після оприлюднення інформації сайтом “Сумські дебати” про те, що за кермом люксового автомобіля Porsche Panamera у стані алкогольного сп’яніння перебував начальник управління комунальним майном Сумської обласної ради Олександр Бутирський, в соцмережах міста розгорнулася жвава дискусія по декільком напрямкам:

Звідки у чесного чиновника обласної ради понад 100 тисяч доларів на такий автомобіль?

Що роботи із ним далі? Відмажуть чи ні?

Віддати Порш військовим або продати і купити шість нормальних машин для ЗСУ?..

Цікаво, що до дискусії приєднався і колишній голова сумської районної державної адміністрації Роман Гученко. Вони разом із Бутирським – є представниками команди колишнього очільника області Дмитра Живицького.

У своїх коментарях пан Роман одразу пішов проти громадської думки і став на захист свого колеги, при цьому проявивши неабиякі знання щодо різновидностей моделей Порше. 

Виявляється, за інформацією Гученка, в Сумах є два автомобіля такої марки і моделі – одна новіша, інша старіша. Очевидно, такими своїми спостереженнями, він мав на меті посіяти сумніви у читачів, мовляв, пан Бутирський їздить на другій…

Правда, точно вказати, що це неправда – пан Роман так і не наважився, звинувативши телеграм-канал у розміщенні замовної інформації  (ну це коли аргументи вичерпуються, а говорити щось треба…).

Варто зазначити, що сам Роман Гученко, ще будучи радником голови ОДА, прославився після початку війни тим, що його звинувачували у торгівлі пальним зі стратегічних резервів ОДА та оборутками з гуманітаркою, про що СБУ навіть завела справу. Можливо, назбиравши таким чином грошенят і став цікаватися елітними автомобілями, щоб і собі придбати подібний агрегат.

Нагадаємо, як повідомили у патрульній поліції, 44-річний водій Porsche Panamera підозріло маневрував проїжджою частиною, від проходження огляду на місці зупинки та в закладі охорони здоров’я категорично відмовився. На нього  склали  відповідний протокол  та відсторонили від керування.

Олександр Бутирський змінив на посаді Дмитра Нагорного. Він приступив до виконання обов’язків 9 листопада 2022 року. Перед керівником управління ставилося завдання працювати на розвиток підприємств, економіки й обслуговування населення області…

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: