За ініціативи нардепа Максима Гузенка до вирішення проблем бізнесу Сумщини долучився Голова податкового комітету Данило Гетьманцев

13.06.2023

На запрошення народного депутата Максима Гузенка Сумщину відвідав  Голова комітету з питань фінансів, податкової та митної політики ВРУ Данило Гетьманцев. За участі представників українського парламенту відбувся круглий стіл, за яким зібралися представники бізнесу області, щоб обговорити найактуальніші питання.  Максим Гузенко висловив сподівання, що разом із колегами вдасться напрацювати законодавчі рішення, які задовільнять підприємців і сприятимуть розвитку бізнес-сфери Сумської області в нинішніх умовах війни.

«Спільно з керівництвом Сумської ОВА, Головою комітету з питань фінансів, податкової та митної політики ВРУ – Данилом Гетьманцевим та колегами народними депутатами провели зустріч з бізнесом Сумщини.

Представники бізнесу назвали наступні проблемні питання в своїй діяльності:

виплата орендної плати за паї у двокилометровій прикордонній зоні. Її не можна обробляти, а оренду за пай треба платити.

відновлення перевірок бізнесу.

негативного впливу оподаткування розчинників на роботу лако-фарбовані промисловості.

продовження мораторію на продаж земель іноземним особам.

знижені ставки ПДВ на харчі першої необхідності.

Спілкування було дуже плідним. Разом з колегами пообіцяли попрацювати над вирішенням цих питань в парламенті!»- написав Максим Гузенко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, нещодавно народний депутат передав Збройним силам України 18-ий автомобіль і чергову партію необхідного обладнання. Позашляховик від Максима Гузенка отримали захисники із третьої окремої штурмової бригади, які відважно проявили себе на полі бою у Донецькій області, а  військові з 211-го окремого спеціалізованого штурмового батальйону –  важливу техніку для виконання бойових завдань.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: