Нардеп Михайло Ананченко: «Робитимемо все, що від нас залежить, аби забезпечити бізнесу необхідну державну підтримку»

14.06.2023

Народний депутат Михайло Ананченко провів зустріч із підприємцями Сумської області, націлену на вирішення нагальних проблем в умовах воєнного часу. Спілкування відбулося у форматі круглого столу за участі Голови Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики Данила Гетьманцева, щоб одразу винести найактуальніші питання бізнесу на законодавчу площину. Михайло Ананченко запевнив, що у парламенті наполегливо працюватимуть задля досягнення результатів, на які сьогодні чекають аграрії, представники великого та малого бізнесу Сумщини.

«Вчора, разом із колегою, головою парламентського комітету з питань фінансів Данилом Гетьманцевим, на Сумщині зустрічалися з місцевими підприємцями – аграріями, представниками легкої промисловості та власниками потужних підприємств.

З перших уст почули головні проблеми, отримали пропозиції, відповіли на запитання. Пласт робіт зрозумілий, інструменти їх вирішення – також. Питання в часі та ресурсі, але результат буде. Робитимемо все, що від нас залежить, аби забезпечити бізнесу необхідну державну підтримку.

Зі свого боку, подякували підприємцям за те, що допомагають утримувати економічний фронт, передають допомогу на фронт, підтримують людей та наближають нашу спільну Перемогу!

Разом – сила! Слава Україні!» – написав Михайло Ананченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, народний депутат продовжує підтримувати українських захисників транспортом та необхідним технічним обладнанням. Днями Михайло Ананченко передав військовим із Сумщини у Донецьку область черговий позашляховик та Starlink, який забезпечить стабільний зв’язок та Інтернет.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: