Нардеп Михайло Ананченко відзначив колектив лікарні Святого Пантелеймона

15.06.2023

14 червня 60-річний ювілей відсвяткував провідний медичний заклад Сумської області – Клінічна лікарня Святого Пантелеймона. Народний депутат Михайло Ананченко відзначив колектив медиків, подякувавши кожному за самовіддану роботу заради здоров’я і порятунку життя людей. У вітальному слові парламентар підкреслив і вагомий внесок лікарні Святого Пантелеймона у наближення перемоги України.

«Сьогодні своє 60-ти річчя відзначає клінічна лікарня Святого Пантелеймона

Це відомий на всю Сумщину медичний заклад, який з 1963 року надає спеціалізовану медичну допомогу жителям Сум та Сумського району. Щодня і щоночі вони рятують життя.

За 60 років в житті лікарні змінилося багато чого. Сьогодні це сучасний медзаклад  з сучасним обладнанням, в якому застосовують найновітніші методики лікування. Незмінним залишається тільки відданість лікарів та медперсоналу  обраному фаху та клятві Гіппократа.

Мав честь особисто подякувати медикам за професіоналізм, відданість професії і самопожертву. А також за те, що, тримаючи свій медичний фронт, сумські медики наближають нашу спільну Перемогу!» – написав Михайло Ананченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, днями народний депутат провів зустріч із підприємцями Сумської області, націлену на вирішення нагальних проблем в умовах воєнного часу. Михайло Ананченко запевнив, що у парламенті наполегливо працюватимуть задля досягнення результатів, на які сьогодні чекають аграрії, представники великого та малого бізнесу Сумщини.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: