Нардеп Михайло Ананченко передав Херсонщині понад 10 тон гуманітарної допомоги від сумської команди «Слуги народу»

16.06.2023

Сумська команда «Слуги народу» зібрала понад 10 тон гуманітарної допомоги для херсонців, які постраждали внаслідок теракту Росії на Каховській ГЕС. Про доставку благодійного вантажу із Сумщини на Херсонщину повідомив народний депутат Михайло Ананченко. Парламентар особисто долучився до  цієї гуманітарної місії, відзначивши важливість єднання українців у складні часи.

«Разом з колегами відвідали Херсонщину, аби передати цю домомогу, оцінити масштаби катастрофи та з перших вуст дізнатися, якої допомоги найбільше потребують жителі підтоплених районів.

Розміри трагедії, масштаби людського горя та наслідки цієї катастрофи вражають. Робимо все, аби якомога швидше подолати цю ситуацію та допомогти людям.

Україна вкотре об’єдналася для допомоги один одному. Українці вкотре доводять, що нас не зламати. Ми обов’язково переможемо та обов’язково відновимо кожен куточок нашої країни. Все буде Україна!» – написав Михайло Ананченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, народний депутат продовжує підтримувати  захисників України транспортом та необхідним технічним обладнанням. Нещодавно Михайло Ананченко передав військовим із Сумщини у Донецьку область черговий позашляховик та Starlink для  стабільного зв’язку та Інтернету.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: