У Сумах привітали дільничних офіцерів поліції з професійним святом

16.06.2023

У Головному управлінні національної поліції Сумської області відбувся урочистий захід з нагоди професійного свята дільничних офіцерів поліції.

Професія дільничного – одна з непростих, яка вимагає терплячості, відповідальності, розсудливості і старанності. Захист прав та інтересів, життя і гідності громадян, зміцнення правопорядку, профілактика та розкриття правопорушень – це основні завдання дільничного. Не дарма їх називають універсальними солдатами, адже така діяльність має чимало різних напрямків, з якими доводиться стикатися кожного дня.

Із вступним словом до присутніх звернувся очільник поліції області Петро Токар: «Хочу привітати з вашим професійним святом та подякувати кожному за сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, ви є головними представниками в структурі громадської безпеки. Бажаю вам постійно опинятися в потрібному місці та у потрібний час, щоразу доводити свій професіоналізм та відвагу».

До вітання правоохоронців Сумської області долучилися Голова Сумської обласної військової адміністрації  Володимир Артюх та голова Сумської обласної ради  Віктор Федорченко.

За успішне й сумлінне виконання службового обов’язку, відданість Присязі та високий професіоналізм кращих дільничних офіцерів поліції нагородили почесними грамотами, відомчими заохочувальними відзнаками, а також вручили цінні подарунки.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: