У Сумах відбувся відкритий чемпіонат міста з естетичної гімнастики

17.06.2023

16 червня у Сумах відбувся відкритий чемпіонат міста з естетичної гімнастики. На ньому змагалися діти від 4 до 20 років.

Катерина Карпенко — організаторка турніру, розповіла: естетична гімнастика – це командний вид спорту. На килимі виступають дівчата групами від 6 до 10 спортсменок. Це оздоровчий і безпечний від травм вид спорту, вважає Катерина.

8 років займається естетичною гімнастикою Кіра Провозьон. На чемпіонаті вона виступила в команді “Грація Ангели”. “Для мене це життя. Я дуже її обожнюю. Мені це подобається. Це моя улюблена справа”, – поділилася дівчина.

Єлизавета Савіна з команди “Грація Бьюті” на змаганнях розраховувала на перше місце. Розповіла, що гімнастика дає їй можливість розвиватися. “Емоції, у мене здібності більші по життю. І мені подобається просто займатися”, – сказала дівчина.

На трибунах за свою доньку вболівала Інна Карпенко. Це другий виступ доньки на турнірі такого рівня. “Категорія “Гудзики”, найменша категорія. Їм чотири-шість рочків. Розраховуємо тільки на перемогу і успіх. Дуже красивий вид спорту. Естетика і краса. Це найкраще для дівчаток”, – вважає мама учасниці чемпіонату.

Спортсменки змагались у 7 вікових групах. “Золотими” призерками відкритого чемпіонату міста Суми стали сумські колективи “Гудзики”, “Симфонія” та “Мелодія”, “Magic Time” з Чернігова, “Голд”, “Ангели” та “Beauty”” з Сум.

suspilne.media

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: