Фінал «Ліги Націй»: хто стане переможцем чемпіонату?

17.06.2023

18 червня у Роттердамі відбудеться фінал Ліги націй 2022/2023, у якому зустрінуться команди Іспанії та Хорватії. Чинному чемпіону, клубу Франції, не вдалося стати одним із фіналістів, як і Португалії, яку обійшли у передфінальній зустрічі іспанці з різницею лише в 1 очко.

Сьогодні вже активно йде прийом ставок на цей захід, щоб знайти вигідні котирування, потрібно ознайомитись із пропозиціями від популярних букмекерів. Важливо ознайомитись з оглядами контор, які приймають ставки на фінал Ліги націй. 1Win – одна з популярних БК, тому експерти 2match зробили детальний огляд на сайт 1win, щоб розповісти про її плюси та мінуси.

Хто виступить у фіналі Ліги націй

У матчі, який пройде у неділю, складно виділити явного фаворита та претендента на перемогу. Команда Балкан за останні роки змогла себе проявити і досягти хороших результатів, хоча її не вважають збірною зі списку найкращих клубів. Як учасник Чемпіонату Світу 2018 р. вона змогла отримати «срібло», а на ЧС-2022 зуміла посісти третє місце. Особливо яскраво футболісти себе показали на груповій стадії, де поруч із Францією, Данією та Австрією зуміли набрати 13 кайданів і посісти перше місце. У фіналі хорвати опинилися завдяки цілій серії з чотирьох перемог.

Другий претендент за звання чемпіона – команда Іспанії. Їй вдалося пробитися у фінал завдяки голу Морати, зробленого на зустрічі з Португалією на 88-й хвилині матчу. Це дозволило клубу здобути очко, необхідне, щоб обійти португальців та взяти участь у боротьбі за чемпіонський кубок. У 2021 році вони вже намагалися стати переможцями, але програли збірній Франції.

За підсумками Ліги націй проводитиметься розіграш трьох місць на чемпіонат Євро-2024, в якому братимуть участь переможці Ліг A, B та C. Кожен із 4 клубів, які вийшли у фінал, зможе претендувати на участь Євро-2024.

Хто стане переможцем фіналу Ліги націй у 2023 році

Лінія цієї події пропонує різні варіанти, але популярні варіанти виглядають так:

  • Переможе Іспанія. Тут коефіцієнти знаходяться в межах приблизно 2.25-3.0, а на те, що вони не виграють – 1.39-1.5.
  • Нічия. Цей результат теж досить популярний з урахуванням того, що зустрічаються дві команди, приблизно рівні за силою, мотивацією та професіоналізмом. Тут кефи можуть сягати 3.70.
  • Переможе Хорватія. БК високо оцінюють шанси на перемогу, тож встановили показники 3.35-3.50.
Також популярною ставкою є ОЗ (ТАК).

Попередня зустріч цих двох фіналістів відбулася у 1/8 фіналу на Євро-2020. Упродовж більшої частини матчу рахунок зберігався 3:3, але в овертаймах іспанці зуміли обійти балканців та вийшли переможцями з рахунком 5:3. Але за цей час багато що змінилося, і команда Хорватії почала себе добре проявляти на різних великих турнірах, тому не варто її недооцінювати.

Інші новини:

Коментарі: