Підозрюваних у зґвалтуванні неповнолітньої сумчанки звільнено з поліції

19.06.2023

Двох слухачів Сумського центру первинної профпідготовки «Академія поліції», які підозрюються у злочині щодо неповнолітньої сумчанки, відраховано із закладу і звільнено з поліції, повідомляє Головне управління Нацполіції в Полтавській області.

За попередньою інформацією ДБР, 15-річна дівчина в інтернеті познайомилася із чоловіком та вирішила з ним зустрітися. На побачення у середмісті Сум чоловік привів друга. Потім, вони утрьох вирішили прогулятися в одній з лісосмуг, де згодом й відбувся статевий контакт.

16 червня до поліції Сум звернувся батько постраждалої і повідомив, що 14 червня двоє хлопців зґвалтували його доньку. Поліцейські встановили, що до цього можуть бути причетні «Академії поліції» Сумської філії ХНУВС. Про цю подію одразу повідомили представникам ДБР та керівництву навчального закладу.

За цим фактом співробітники ХНУВС проводять службове розслідування. Усі зібрані матеріали і його результати будуть скеровані до ДБР, яке здійснює досудове розслідування.

Як встановили працівники ДБР, чоловіки є співробітниками правоохоронного органу з Полтави. Одного фігуранта затримали та повідомили йому про підозру за фактом статевих зносин з неповнолітньою. Також встановлюється причетність іншого правоохоронця до злочину.

Якщо вину доведуть, зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк до 5 років.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: