Олександр Слюсар відзначив тренерів та учасників благодійного турніру із джиу-джитсу у Кролевці

19.06.2023

18 червня у Кролевці відбувся обласний благодійний турнір із джиу-джитсу на підтримку Збройних сил України.  Захід відбувся за підтримки народного депутата Михайла Ананченка та за участі його колег із партії «Слуга народу».

Так, депутат Сумської обласної ради Олександр Слюсар привітав юних спортсменів та відзначив нагородами їхніх наставників, які зробили вагомий внесок у розвиток спортуф виховання підростаючого покоління.

«За вагомі здобутки вихованців, від голови Сумської обласної ради Віктора Федорченка, мав за честь нагородити Подяками тренера талановитих дітей, мого доброго товариша Дмитра Бочарова.

За вагомий особистий внесок в розвиток бойових мистецтв також відзначив і тренера з дзюдо Кролевецької ДЮСШ «Олімп» Євгенію Коровʼяковську. Її вихованці завжди гідно представляють Кролевеччину на змаганнях усіх рівнів.

Вручив тренерам і Сертифікати для покращення матеріально-технічної бази та участі у змаганнях.

Депутата Кролевецької міської ради Володимира Булаха було відзначено головою облради за вагомий особистий вклад у розвиток спорту на Сумщині, створення належних умов для занять спортом та підтримку молодіжного спортивного руху.

Подякував дітям за їх наполегливість і майстерність, а також нашим Силам оборони – за можливість проводити такі змагання та виховувати підростаюче покоління.

За результатами проведення даного турніру, всі кошти, які були зібрані, будуть направлені на підтримку наших воїнів. Все буде Україна!» – розповів Олександр Слюсар на своїй сторінці у Фейсбуці.

Відвідав турнір і депутат Сумської обласної ради Олексій Романько, вболіваючи за юних шосткинських бійців.

«Я завжди підтримую спортивні ініціативи, заходи і змагання, в яких загартовуються діти, міцніють духом наші майбутні захисники. Пишаюся, що представники Шостки традиційно продемонстрували високі результати», – сказав депутат Олексій Романько.

Нагадаємо,  Олександр Слюсар та Олексій Романько разом допомагають захисникам України, оперативно реагуючи на запити військових. Нещодавно вони передали захисникам Сумщини із 211-ого окремого спеціального батальйону ЗСУ дрон та набори інструментів. Також Олександр Слюсар подарував сертифікат на 30 тисяч гривень для покращення матеріально-технічної бази  211 окремого спеціального батальйону ЗСУ.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: