У Ромнах затримали викрадача автівки

20.06.2023

До Роменського районного відділу поліції за допомогою звернувся 39-річний місцевий житель. Чоловік пояснив, що близько о 11 години він залишив у дворі загального користування автомобіль марки “ВАЗ-2106”. Ключі від транспортного засобу також залишились в авто. Те, що автомобіль зник, заявник виявив близько 14 години, про що відразу повідомив до поліції. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. На пошуки автомобіля було орієнтовано весь особовий склад підрозділу.

Під час проведення оперативно-пошукових заходів автомобіль було знайдено та встановлено особу зловмисника. Ним виявився 25-річний місцевий житель. Чоловіка затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі слідчі вже повідомили про підозру автовикрадачу у вчиненні ним кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 289 “Незаконне заволодіння транспортним засобом” Кримінального кодексу України та обрали відносно нього запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Досудове розслідування триває.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: