У ресторані в Сумах сталася бійка між двома компаніями

20.06.2023

До поліції надійшло повідомлення про масову бійку у одному із ресторанів обласного центру. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, патрульні поліцейські, екіпаж групи швидкого реагування роти поліції особливого призначення та працівники державної служби охорони.

Як виявилось, між двома компаніями відпочивальників стався конфлікт, який переріс у штовханину, а згодом у бійку. Заклад був вимушений припинити свою роботу, адже учасники конфлікту не лише заважали іншим відвідувачам, через їх дії було пошкоджено майно ресторану.

Поліцейські встановили двох активних учасників конфлікту, ними виявились 19-річний та 25-річний місцеві мешканці, їх затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Своїми діями хулігани заподіяли тілесних ушкоджень 26-річному відвідувачу ресторану. Усі учасники конфлікту перебували у нетверезому стані.

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 (хуліганство вчинене групою осіб) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі під процесуальним керівництвом прокуратури вже повідомили двом зловмисникам про підозру у вчиненому. Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: