Сумчанина ошукали, коли той продавав циркулярну пилу

21.06.2023

До поліції звернувся 62-річний чоловік з повідомленням про шахрайство. Він розповів, як попав на гачок аферистів. Потерпілий розмістив на одному із сайтів оголошення про продаж циркулярної пили, після чого йому зателефонував покупець, який повідомив про намір її придбати. Для оплати товару сумчанин надав реквізити своєї картки.

Через декілька хвилин з невідомого номеру зателефонувала особа, яка представилась працівником банку та повідомила, що даний грошовий переказ неможливо здійснити і потрібно оформити універсальну картку. На пропозицію заявник погодився, надалі за вказівками псевдобанкіра, «задля її активації» здійснив переказ коштів на нібито оформлену картку. Після виконаних маніпуляцій потерпілий втратив зв’язок з невідомими та свої кошти у сумі близько 13 500 гривень.

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України «Шахрайство». Правоохоронці проводять всі необхідні першочергові слідчі дії та оперативно-розшукові заходи з метою встановлення зловмисників.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: