У Сумах змагались туристи

22.06.2023

У Сумській області відбувся чемпіонат серед юнаків та юніорів зі спортивного (пішохідного) туризму. У змаганнях взяли участь вихованці гуртків спортивно-туристського профілю 9 закладів середньої, позашкільної та вищої освіти:

чемпіонат проходив на дистанціях «Смуга перешкод» (командні змагання), «Смуга перешкод» (особистісно-командні змагання), «Спортивне орієнтування» (заданий напрямок). Спортсмени змагалися у трьох вікових групах : «Юнаки молодші» (2009 – 2011 р.н.), «Юнаки старші» (2006 – 2008 р.н.) та «Юніори» (2002–2005 р.н.).

На дистанції «Смуга перешкод» (командні змагання) переможцями у групі «Юнаки молодші», «Юнаки старші» та «Юніори» призерами змагань на дистанції «Смуга перешкод» (командні змагання) стала команда Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю;

Справжня конкурентна боротьба відбувалася на дистанції «Смуга перешкод» (особистісно-командні змагання), за підсумками якої І місце у своїх групах на цій дистанції здобули вихованці Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю: Віра Лапа, Михайло Кудояр, Анастасія Смоленко, Олексій Плутенко, Владислав Курмаков (тренер Ж. Бацман).

Технічну майстерність продемонстрували туристи області і на дистанції «Спортивне орієнтування». Найкращими у цьому виді змагань стали: Лідія Мудрагеля, Денис Левітін, Марина Саприка, Владислав Глушко, Олег Левітін, Кирил Страфун (м. Кролевець, тренер В. Ростальна), Марія Лапа (КЗ СОР ОЦПО та РТМ, тренер Н. Троян).

У заліку на дистанції «Спортивне орієнтування» І місце посів Центр позашкільної освіти Кролевецької міської ради (у групах «Юнаки молодші», «Юнаки старші»), Сумський обласний центр позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю (у групі «Юніори»).

У загальному заліку переможцями чемпіонату стали: «Юнаки молодші» – команда Центру позашкільної освіти Кролевецької міської ради; у групі «Юнаки старші», «Юніори» – команда Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

shans.com.ua

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: