На Сумщині вогнеборці двічі ліквідовували загоряння сухої рослинності та сміття

23.06.2023

22 червня о 12:16 до Служби порятунку «101» надійшла інформація про пожежу в с. Верхня Сироватка Сумського району. На місце виклику, подолавши відстань в 12 км, прибуло відділення 2-ї державної пожежно-рятувальної частини з обласного центру. Також на гасіння залучили місцеву пожежну команду із с. Великий Бобрик.

Як було встановлено, вогонь охопив суху рослинність на відкритій території та перекинувся на занедбану присадибну ділянку. Виникла загроза для розташованої поруч господарчої споруди. Активну участь в ліквідації пожежі взяло місцеве населення, яке ще до прибуття вогнеборців приступили до гасіння. О 10:56 загоряння локалізували, зупинивши подальше поширення вогню та відвернувши небезпеку від споруди. А об 11:06 пожежу ліквідували.

Цього ж дня відділення 7-ї державної пожежно-рятувальної частини з м. Шостка було викликане в с. Ображіївка Шосткинського району. Поблизу населеного пункту спалахнуло сміття на відкритій території. О 12:51 загоряння локалізували, запобігши подальшому поширенню вогню, а о 13:33 – ліквідували.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: