В Охтирці нададуть одноразову допомогу на виготовлення та встановлення надмогильних пам’ятників загиблим захисникам

23.06.2023

На позачерговій сесії, яка відбулася 22 червня, депутати Охтирської міської ради затвердили Програму про надання одноразової грошової допомоги для виготовлення та встановлення надмогильних пам’ятників загиблим (померлим) Захисникам і Захисницям України.

Згідно з прийнятим рішенням, виплата одноразової грошової допомоги в розмірі 50 000 грн буде здійснюватися управлінням соціального захисту населення Охтирської міської ради одному з членів сім’ї загиблого Героя або виконавцю волевиявлення померлого у випадку, якщо членів сім’ї немає. Право на виплату мають сім’ї, які поховали своїх рідних на кладовищах Охтирської громади.

Важливим аспектом є те, що пам’ятник повинен бути виготовлений відповідно до ескізу, який затверджений рішенням виконавчого комітету та попередньо узгоджений з родичами загиблих Героїв. Ця норма стосується лише поховань по вулиці Піщаній (Алея Слави).

Для отримання додаткової інформації щодо процедури надання одноразової грошової допомоги необхідно звернутися до управління соціального захисту населення Охтирської міської ради.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: