Із Сумщини примусово видворять росіянина-нелегала

24.06.2023

Працівники Управління міграційної поліції та Державної міграційної служби в Сумській області в рамках реалізації практичного етапу заходів з виконання процедури примусового видворення до Миколаївського пункту тимчасового перебування іноземців, помістили 53-го порушника законодавства – уродженця РФ.

Попередньо, у списку порушників законодавства у сфері міграції росіянин перебував з січня 2021 року за проживання на території України без дозвільних документів з перевищенням дозволеного терміну перебування 90/180. Стосовно іноземця вжито заходів адміністративного впливу за ст.203 КУпАП та прийнято рішення щодо його добровільного повернення до країни походження.

З початком повномасштабного вторгнення РФ в Україну росіянин виправдовував, визнавав правомірною, заперечував збройну агресію рф проти України, глорифікацію її учасників, за що був засуджений до відбування покарання у вигляді позбавлення волі за ч.1 ст.436-2 КК України. На дату закінчення строку покарання правоохоронці отримали рішення суду щодо затримання іноземця.

У день звільнення з виправної колонії працівниками Управління міграційної поліції разом з представниками Державної міграційної служби області організовано групу супроводу, доправлення та передачу іноземця- порушника працівникам Миколаївського ПТПІ. Невдовзі буде реалізовано рішення про його примусове видворення за межі України.

Заходи з нагляду та контролю за виконанням законодавства у міграційній сфері тривають.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: