У Сумах вщент п’яний скутерист тікав від патрульних

25.06.2023

Патрулюючи вулицю Ковпака, охоронці порядку отримали повідомлення про водія електроскутера, котрий порушує ПДР та наражає на небезпеку оточуючих. Інспектори виявили вказаний електроскутер та подали керманичу сигнал про зупинку, але він навпаки почав втікати. Чоловіка патрульні все ж зупинили, коли він залишив свій транспортний засіб та хотів втекти.

38-річний водій був у стані сп’яніння, саме тому і втікав. Результат огляду, який він пройшов на місці зупинки був позитивним — 2, 84 проміле алкоголю, що в понад 14 разів перевищує допустиму норму.

Також вартові порядку встановили, що чоловік уже двічі протягом року притягувався до адміністративної відповідальності за керування в нетверезому стані. Права керування він був позбавлений.

На водія інспектори склали адміністративні матеріали за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування), ч. 3 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння особою, яка двічі протягом року притягувалася до відповідальності за керування в нетверезому стані) та ст. 122–2 (Невиконання водієм вимоги про зупинку) КУпАП. Від керування його відсторонили.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: