У Сумській ОВА визначили пріоритетні напрямки роботи

26.06.2023

Під час апаратної наради голова Сумської ОВА назвав пріоритетні напрямки роботи обласної влади на сьогодні. Це зокрема, захист об’єктів критичної інфраструктури, підготовка до навчань з питань цивільного захисту міста Суми, ремонт об’єктів енергетики, обстеження та підготовка укриттів, особливо на прикордонні, підготовка до зими, ремонт доріг тощо

За словами Вододимира Артюха, особлива увага має приділятися також проектам, які перебувають на контролі Президента України Володимира Зеленського. Такими проектами є відновлення залізничного вокзального комплексу «Тростянець-Смородине», відновлення Охтирської ТЕЦ, інформаційна безпека тощо.

Говорили під час апаратної наради і про оперативну обстановку на території області за минулий тиждень, вирішення потреб військовослужбовців, звільнених з військової служби, відновлення підприємств області, які були пошкоджені внаслідок збройної агресії рф», про стан метеорологічних станцій області та гідрометеорологічну ситуацію в області на тиждень тощо.

За результатами кожного із розглянутих питань керівники структурних підрозділів отримали відповідні доручення від голови Сумської ОВА.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: