Оренда автомобіля – подобово та на довгий термін без зайвих проблем

26.06.2023

Необхідність в автомобілі є завжди, особливо за умови роботи та життя у великих містах. Є можливість з комфортом добиратися з однієї точки в іншу, брати із собою пасажирів та додатковий багаж. Власний транспорт буває на ремонті чи зламаний, але необхідність їздити, нікуди не йде. Вирішенням проблеми стане оренда автомобіля подобово або на тривалий термін.

Таку послугу пропонує компанія Rental, де є величезний вибір пропозицій щодо вибору. Автомобілі починаються від найекономніших і недорогих моделей до елітного транспорту та навіть мікроавтобусів. Доступна оренда авто в Києві дозволить отримати транспорт вже й зараз. Набір додаткових послуг розширює можливості для співпраці.

Особливості оренди

Насамперед потрібно вибрати клас авто з запропонованих варіантів:

економ;

середній;

бізнес;

преміум;

позашляховик;

комерційні автомобілі;

пікап та багато іншого.

Іноді оренда стане чудовим способом спробувати особливості та параметри їзди, перш ніж такий самий транспорт купити собі. Крім класу вибирається місце подачі транспорту, дата оренди та час, пункт повернення, а також дата та час повернення. При виборі автомобілів можна вивчити технічні параметри, актуальну ціну, витрату палива та навіть фотографії.

На сайті лише приблизні ціни на оренду, тому що точна вартість розраховується виходячи з класу автомобіля, терміну та умов оренди, а також наявності додаткових послуг та застави. Запропонований в оренду транспорт застрахований, тому не потрібно переживати про умови їзди. Будь-які екстрені ситуації та проблеми швидко вирішуються.

Особливості сервісу Rental

Кожен пропонований клієнту транспорт обслуговується і перебуває у хорошому стані. Можна бути впевненим у комфорті та якості їзди. На даний момент є близько 250 автомобілів на вибір і щодня автопарк зростає. Також у наявності немає застарілого транспорту, тому що всі авто віком до 3 років. Коли немає часу або бажання відправлятися в офіс, можна скористатися послугою консьєрж-сервісу, щоб автомобіль був доставлений у потрібне місце для подальшого використання.

Цілодобово працює підтримка. Якщо з автомобілем виникли проблеми або є додаткові питання, представники компанії приймуть дзвінок і уточнять всю інформацію. Транспорт повністю укомплектований, у зимовий час працюватиме піч, а влітку – кондиціонер. Також є авто і без кондиціонера, тому вартість такої оренди буде дешевшою.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: