За сприяння нардепа Михайла Ананченка громади Конотопщини отримають шкільні автобуси

27.06.2023

Для Попівської, Путивльської, Буринської, Бочечківської, Дубов’язівської та Кролевецької громад Конотопського району будуть придбані шкільні автобуси.

Це стало можливим за підтримки народного депутата Михайла Ананченка, який продовжує опікуватися соціальними питаннями різних районів Сумщини. Кошти на придбання необхідного для забезпечення освітянських потреб транспорту виділять із держбюджету і місцеві бюджети на умовах співфінансування.

«Щиро дякуємо народному депутату України Михайлу Ананченку за сприяння і допомогу», – ідеться у повідомленні Кролевецької міської ради.

За словами парламентаря, зараз влада і депутати працюють над тим, аби забезпечити нормальний освітній процес у режимі офлайн там, де це можливо. Для цього потрібно подбати про шкільні автобуси, щоб учні з віддалених населених пунктів мали змогу вчасно добиратись на уроки.

«Робимо все, аби новий навчальний рік діти Сумщини зустріли традиційно – за партами, а не перед моніторами. Сьогодні забезпечити повноцінне навчання – це не тільки про укриття, а й про підвезення школярів. Дякую громадам Конотопщини за активність і відстоювання важливих ініціатив!» , – прокоментував Михайло Ананченко.

Нагадаємо, нардеп Михайло Ананченко відзначив переможців футбольного турніру «Незламні», у якому взяли 10 команд із Сумського району.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: