На Роменщині надурили жінку, яка хотіла купити шифер для перекриття даху

30.06.2023

Щодня до поліції області надходять заяви від громадян про те, що їх одурили аферисти під час спроб купити чи продати якісь товари через мережу Інтернет.

Так до Сумського районного управління поліції звернулася молода сумчанка та повідомила, що невідома особа під приводом купівлі у неї годинника на одному із відомих сайтів надіслала посилання для отримання грошових коштів. Жінка, перейшовши за ним та ввівши необхідну інформацію, втратила зі своєї банківської картки гроші в сумі 4651 грн.

Жителька одного з сіл Роменського району за оголошенням у соціальній мережі хотіла придбати шифер, щоб перекрити дах будинку. З цією метою перерахувала майже 8000 грн на банківську картку «продавця», але пройшло кілька днів, а товару жінка так і не отримала. Гроші, звісно, їй теж не повернули.

На Охтирщині чоловік захотів придбати собі велосипед через сайт оголошень. З цією метою перерахував на вказаний там банківський рахунок гроші в сумі 14 500 гривень, але товар так досі й не отримав.

Поліція вкотре звертається до громадян з проханням, при здійсненні покупок через мережу Інтернет, завжди проявляти пильність, а замовлений товар оплачувати лише після його отримання. Так ви вбережете себе та свої заощадження від аферистів.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: