На Охтирщині чоловік постане перед судом за крадіжку гаманця

01.07.2023

В ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що 38-річний місцевий мешканець їхав у маршрутному таксі по одній з вулиць міста у справах. Коли автобус зупинився, щоб висадити пасажирів, зловмисник побачив з вікна, як у жінки випав гаманець. Останній одразу вибіг з громадського транспорту та підняв його. Однак замість того, щоб повернути його власниці, яка ще знаходилася в полі його зору, зловмисник привласнив його собі та швидко повернувся до маршрутного таксі.

Чоловік забрав з викраденого гаманця грошові кошти в сумі 8000 гривень та банківські картки потерпілої, а сам гаманець викинув в урну для сміття. Після чого, крадій вирішив розрахуватися однією з банківських карток у магазині. Спроба виявилася вдалою, але побоюючись бути викритим, зловмисник вирішив більше банківські картки не використовувати та викинув їх.

Після встановлення причетності чоловіка до вчинення злочину, правоохоронці вилучили в останнього частину грошових коштів та повернули потерпілій.

На даний час слідчі завершили досудове розслідування за ч. 4 ст. 185 (крадіжка вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України та скерували до суду обвинувальний акт. За скоєне зловмиснику доведеться відповідати перед судом.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: