1 липня на Сумщині прощаються з трьома захисниками України

01.07.2023

В Сумській області 1 липня попрощаються з військовими Сергієм Попиком, Костянтином Гученком та Олегом Упировим. Про це повідомив начальник пресслужби Сумського обласного ТЦК та соцпідтримки Олександр Бондаренко.

На цетральному кладовищі Білопілля поховають солдата Сергія Попика. Військовий був командиром відділення-командиром машини мотопіхотного взводу. Чоловік загинув 25 червня під час виконання бойових завдань поблизу села Григорівка Бахмутського району Донецької області.

У Краснопіллі попрощаються зі старшим сапером гранатометником інженерно-саперного взводу механізованого батальйону солдатом Костянтином Гунченком. Він загинув 23 червня від отриманих поранень, несумісних із життям в Авдіївці. Прощання з загиблим відбудеться в смт Краснопілля.

Солдат Олег Упиров був стрільцем-санітаром другого механізованого батальйону. Він загинув 27 червня поблизу села Міньківка, Бахмутського району під час виконання обов’язку військової служби при захисті Батьківщини. Прощання з загиблим відбудеться в селі Шатрище Шосткинського району.

suspilne

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: