В Охтирці визначилися, хто буде реконструювати тепломережі міста

01.07.2023

Інвестиційна програма на 2023/2024 опалювальний період, яку запропонувало ТОВ «Брокенергія», спрямована на підвищення якості надання послуги, а саме – виконання комплексу заходів, що забезпечать безаварійну роботу теплових мереж та зменшить втрати теплової енергії, повідомляє міськрада. Загальний обсяг інвестицій на прогнозний період складає 2 760, 35 тис. гривень (без ПДВ) – за рахунок амортизаційних відрахувань та прибутку підприємства.

Програма, яку 28 червня затвердив виконавчий комітет Охтирської міськради, передусім, передбачає реконструкцію тепломереж. Йдеться про першочергові роботи на тепломережах по вул. Київській, де передбачена заміна ділянки мережі з відновленням асфальтобенного покриття проїжджої частини дороги загальною площею 276 м кв.

Як зазначено в обгрунтуванні, ця ділянка трубопроводів теплових мереж відпрацювала свій термін експлуатації та знаходиться в аварійному стані, стан металу не відповідає вимогам НТД, про що свідчать пориви, відмічені в акті дефектації. В 2023 році практично на всіх ділянках теплових мереж при усуненні поривів виявлений критичний стан трубопроводів, ізоляційного покриву, утеплювача та руберойду, локтів та плит перекриття.

Очікується прямий економічний ефект від реалізації Програми, зокрема – її впровадження дозволить місту якісніше підготуватися до зими.

shans.com.ua

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: