У Шосткинському районі попрощались з військовим Олегом Упировим

01.07.2023

В селі Шатрище попрощались з українським військовослужбовцем Олегом Упировим. Односельці проводжали загиблого героя на колінах.

Попрощатись з військовим вийшло все село, розповіла староста Шатрищ Галина Каланчук. “Він народився в селі Шатрище, він однокласник моєї доньки, разом вони навчалися до дев’ятого класу. Він працював у Київі, де спочатку навчався в училищі, а потім працював. Коли ж приїздив додому, то завжди компанію об’єднував. Прийшло практично все село, приїхали ті, хто могли. Молодь сама сказала – “ми будемо зустрічати його на колінах”, – розповіла староста села.

Однокласник Олега Упирова Артем пригадує, як рік тому зустрівся з ним в центрі села і той вперше розповів йому, що хоче приєднатись до війська: “Все, каже, не можу сидіти вдома і піду служити. На наступний день я їхав на службу і підвіз його на медичну комісію. Пізніше ми разом з ними стояли біля Бахмуту — на харківсько-бахмутській трасі. Коли він ще був на навчаннях, ми з його частиною були біля Залізнянського. Потім у березні нас вивели на Харків, а Олега, навпаки, направили на підкріплення того напрямку”.

Про Олега Упирова розповіла мешканка Шатрищ Людмила: “Він ходив у нашу школу, був хорошим хлопчиною. Його батько був дуже добрим, хто його що не попросить – всім допомагав і Олег був такий же, пішов у батька. Допомагав всім”.

Олег Упиров служив стрілецем-санітаром механізованого батальйону, повідомив речник обласного територіального центру комплектування Олександр Бондаренко. Загинув воїн 27 червня, поблизу села Міньківка, Бахмутського району під час виконання військового обов`язку. За словами Галини Каланчук, в Олега залишилась мама, бабуся та старший брат.

suspilne.media

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: