У Сумах від коронавірусу лікуються 24 містян

03.07.2023

Начальник управління охорони здоров’я Олена Чумаченко повідомила про те, що галузь працює в режимі підвищеної готовності. Підпорядковані управлінню охорони здоров’я лікарні забезпечені всім необхідним для надання медичної допомоги хворим, які проходять стаціонарне лікування, яких наразі 1354 (196 – діти).

На COVID-19 попереднього тижня захворіли 12 жителів громади. Загалом від цієї недуги нині лікуються 24 сумчан. У стаціонарі КНП «Дитяча клінічна лікарня Святої Зінаїди» перебувають 11 дітей (підозра на хворобу), у стаціонарі КНП «Медичний клінічний центр інфекційних хвороб та дерматології ім. З. Й. Красовицького» – п’ять дорослих, у КНП «Сумський обласний клінічний госпіталь ветеранів війни» – чотири. Олена Чумаченко нагадала, що, згідно з рішенням Кабінету Міністрів України, 1 липня в державі завершилася дія карантину у зв’язку з пандемією коронавірусу. Згодом управління охорони здоров’я узагальнить та оприлюднить інформацію щодо захворюваності жителів громади на COVID-19 протягом цього періоду.

Також Олена Чумаченко проінформувала про те, що продовжується процес облаштування у лікарнях укриттів і підготовка закладіві до опалювального сезону.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: