На Сумщині триває чемпіонат області з футболу

03.07.2023

Чергові матчі зіграні у чемпіонаті Сумської області з футболу у вищій та першій лігах. Про це повідомили в пресслужбі асоціації футболу Сумської області.

У вищій лізі “Нафтовик” з Охтирки та “Україна” з Токарів здолали северинівський “Колос” (4:0) та краснопільський “Явір” (2:0).

“Україна” та “Нафтовик” маючи по 7 очок у трьох матчах очолюють турнірну таблицю. 6 (після трьох поєдинків) в активі білопільського “Аграрника-Авангард”. На четвертому місці розташувався “Явір” (4 гри, 3 очки), на п’ятому – “Колос” (3 гри, 0 очок).

Чотири матчі зіграні у першій лізі. “Сейм” з Кузьків поступився шосткинському “Колосу” (1:2). Футбольний клуб “Кролевець” переміг білопільське “Динамо” (4:1), глухівський “Велетень” – “Колос” з Василівки (6:2), а “Віталія” з Чернечої Слободи – футбольний клуб “Дружба” (5:1).

У турнірній таблиці ліги з дванадцятьма очками після чотирьох турів йде “Колос” з Шостки. Нижче у “турнірці” розташувались “Велетень” (10 очок), “Віталія” (9 очок), “Кролевець” (6 очок), “Сейм” (4 очка), “Дружба” та василівський “Колос” (по 3 очки) і “Динамо” (0 очок).

suspilne.media

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: