У Сумах поліцейські затримали наркозакладчика

03.07.2023

У ході проведення оперативно-розшукових заходів спрямованих на виявлення злочинів у сфері незаконного обігу наркотиків, оперативними працівниками було виявлено чоловіка. Під час проведення поверхневої перевірки у даного громадянина працівники поліції виявили у нього його в рюкзаку згорток, у якому містився 9 зіп-пакет з психотропною речовиною, зовні схожою на амфетамін.

На місце події прибула слідчо-оперативна група поліції для документування даного факту. Усе виявлене було вилучено та направлено на експертне дослідження.

Працівники поліції встановили, що зловмисник займався збутом особливо небезпечних наркотичних засобів та психотропних речовин на території міста, шляхом розміщення так званих закладок.

Чоловіка затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

На даний час слідчими Сумського районного управління поліції за процесуального керівництва Окружної прокуратури міста Суми наркозбувачу повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Слідство триває.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: