На Сумщині двох чоловіків викрили у скоєнні злочинів, пов’язаних з наркотиками

04.07.2023

Роменські правоохоронці отримали оперативну інформацію про те, що один із жителів району може займатися злочинною діяльністю. Під час проведення обшуку за місцем мешкання 52-річного чоловіка поліцейські виявили у нього вдома згорток з марихуаною.

Вдома у 18-річного жителя одного з сіл Охтирського району працівники поліції виявили вже висушені рослини коноплі. Правоохоронці з’ясували, що у вересні минулого року чоловік зірвав їх на території громади неподалік від покинутої ферми, приніс додому, де і зберігав. Крім того, поліцейські з’ясували, що даний громадянин надавав приміщення власного гаража для вживання марихуани своєму односельцю.

Зловмисники пояснювали, що наркотики вони зберігали для власного вживання, без мети збуту.

Все виявлене правоохоронці виявили та направили на експертне дослідження.

За даними фактами у поліції відкрили кримінальні провадження, за ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» та за ч.1 ст. 317 «Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: