Завтра Шосткинщина попрощається із захисником Ігорем Власовим

04.07.2023

5 липня Шосткинщина прощатиметься зі своїм земляком, захисником Батьківщини Ігорем Власовим.

Панахида розпочнеться о 10:00 біля церкви Покрови Пресвятої Богородиці ПЦУ (вул. Соборна 1-А, Садовий мікрорайон). Початок траурної церемонії – об 11:00 біля кінотеатру «Родина» (вул. Садовий бульвар, 13), повідомляє Шосткинська міська рада.

Ігор Власов народився 26 січня 1978 року у Шостці. Тут минула більша частина його життя. У рідному місті Ігор здобув освіту у школі № 2, знайшов багато друзів.

Професійне навчання проходив на базі Глухівського ПТУ-31 Сумської області, де отримав спеціальність «електромонтер по ремонту та експлуатації електрообладнання». З юних років він був безстрашним, рішучим, завжди готовим прийти на допомогу.

У 1998 році Ігор Миколайович вступив на строкову службу в армії, а у 2000 році створив родину. У шлюбі з коханою Світланою народилась донечка Оксана, а через кілька років – син Владислав. Ігор був добрим і люблячим батьком і чоловіком. Все життя він працював задля того, щоб його родина була забезпечена всім необхідним.

У вільний час чоловік дуже захоплювався риболовлею, це була його щира пристрасть. «На рибалці я відпочиваю душею», – говорив він.

Друзі та родичі згадують Ігоря Миколайовича як вірного друга, порядного сім’янина, відкриту та працьовиту людину.

24 лютого 2022 року, у чорний день вторгнення в Україну російського агресора, Ігор Власов сказав, що вважає особистим обов’язком стати на захист рідної землі. У квітні 2022 року чоловіка прийняли до лав ЗСУ. За період служби йому довелося побувати на різних воєнних локаціях, у тому числі – і в найгарячіших бойових «точках». Останнім часом Ігор захищав Донецьку область, виконував обов’язки стрільця-санітара механізованого батальйону.

У коротких телефонних розмовах говорив про те, як мріє зустрітися з родиною, друзями та близькими. Мріяв відвідати дорогі серцю місця на малій батьківщині…. Мріяв про мирне життя та Перемогу.

Жорстока війна зруйнувала його світлі мрії та долю ще однієї української родини. Сім’я Власових втратила свою опору – чоловіка та батька, безстрашного захисника, мудрого порадника, щирого друга та однодумця. 23 червня 2023 року при виконанні бойового завдання Ігор Миколайович отримав травми, несумісні з життям…

Побратими нашого земляка згадують його як справжнього патріота, відданого військовій присязі та українському народу. Він мужньо виконував військові обов’язки, відстоював в бою свободу та незалежність України, до останнього подиху залишаючись люблячим сином Батьківщини.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: