Чотири удари ножем: у Сумах через ревнощі сталося вбивство

04.07.2023

Вчора ввечері до поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що в одній із квартир по проспекту Шевченка у обласному центрі виявлено тіло чоловіка з ножовими пораненнями без ознак життя. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Сумського районного управління поліції та криміналістична лабораторія Головного управління Національної поліції в Сумській області.

У ході проведення невідкладних слідчих дій правоохоронці встановили, що того вечора жінка, її співмешканець та їх знайомий розпивали спиртні напої в квартирі сумчанки. Через деякий час між чоловіками стався конфлікт на фоні ревнощів, який переріс у бійку. В результаті якої 53-річний сумчанин взяв ніж та наніс ним чотири удари в область грудної клітини 55-річному опоненту. Медики, які прибули на місце події, констатували смерть чоловіка.

Зловмисника, який наніс смертельні тілесні ушкодження потерпілому, поліцейські затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

На даний час слідчі Сумського районного управління поліції під процесуальним керівництвом прокуратури повідомили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: