Вегера більше не головний дорожник Сум. Кого Лисенко поставить замість нього?

04.07.2023

2 липня закінчився черговий контракт Олександра Вегери із міською радою, щодо його посади на чолі комунального підприємства “Шляхрембуд”. 23 роки він незмінно очолював це підприємство, освоївши сотні, а то і мільярди бюджетних коштів, проте навряд чи Суми можуть похизуватися гарними або хоча б нормальними дорогами. Зате, пан Вегера побудував собі чудовий величний особняк, де навіть на воротях викована літера “В” (мабуть, щоб як повертатися веселим додому, то не сплутати із сусідніми будинками. Бо якось не хочеться вірити у версію, що зробив він це, щоб прості сумчани бачили, який він багатий чоловік, щоб бачили, що живе тут справжній мільйонер). І не біда, що має суди за корупційні діяння, що працював увесь час із бюджетом (тобто із громадськими громашими – ну не спитає з нього суспільство за такі трати, а з іншими він завжди зможе домовитися).

Але почалася війна і так як було колись – вже не буде. І люди дійсно зараз готові і “спитати”. А тому, не став сумський найчесніший у світі мер Лисенко спокушати долю і продовжувати контракт “яскравому” представнику своєї команди Олександру Вегері. Адже сумчани вже хотіли не лише забрати майно і посадити Вегеру, а й самого мера поряд із ним. Цього Олександр Миколайович явно не хоче, от і довелося відправити друга у “відставку”.

Проте постає логічне питання: А хто ж буде, замість визнаного судом корупціонера Вегери, керувати КП “Шляхрембуд”? Невже черговий “товариш” і представник “команди” Лисенка? Ну такий, наближений, а головне щоб ділитися з ким потрібно вмів?.. Невже сумчани знову отримають чергового корупціонера, зате довірену особу Лисенка?

На всі ці питання скоро побачимо відповіді. От тільки дуже хочеться, щоб у місті Суми все ж таки почали роботи гарні дороги – не дуже в це віриться, але дуже хочеться…

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: