Нардеп Михайло Ананченко передав партію техніки для бійців на Запорізькому напрямку

05.07.2023

Народний депутат Михайло Ананченко здійснив чергову поїздку на передову, щоб підтримати сумських захисників, які мужньо боронять країну від ворога. Цього разу це став Запорізький напрямок, де тривають контрнаступальні операції ЗСУ. Парламентар разом із колегами по партії «Слуга народу» передав бійцям із військової частини А4674 необхідну техніку, зокрема радіостанції, генератори, польові душі, акумулятори та планшети.

«Днями, разом з Антоном Швачко та депутатами місцевих рад Сум та Сумщини, з’їздили на Запорізький напрямок до бійців в/ч А4674.

Цей батальйон, що складається переважно з сумчан, був сформований в Сумах у перші дні повномасштабного вторгнення.

Передали нашим героїчним землякам 40 радіостанцій, генератори, польові душі, акумулятори та планшети. З бійцями батальйону ми постійно знаходимося на зв’язку та намагаємося максимально задовільнити їхні потреби. Робимо все можливе, щоб підтримати наших героїв!

Разом переможемо! Слава Україні!» – написав Михайло Ананченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, раніше Михайло Ананченко неодноразово відвідував наших  захисників у Донецькій області, зокрема й у Бахмуті.  З початку повномасштабного вторгнення нардеп  передавав військовим десятки  автомобілів, щоб допомогти їм у виконанні бойових завдань. Також політик забезпечив бійців терміналами Starlink, іншою технікою і тактичною формою. Крім того, Михайло Ананченко продовжує відстоювати питання захисту прав захисників у Верховній Раді, зокрема й щодо грошової винагороди та надання відпусток.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: