ТОП 5 актуальних товарів для кожного сумчанина на літо 2023 року

05.07.2023

Які б плани ви не склали для себе на це літо – поїхати на дачу, багато відпочивати, зайнятися садом чи городом – всі ці заняття можна організувати з максимальним комфортом. Як це зробити, запитаєте ви? Авжеж, завітати в онлайн магазин в Сумах Венкон, де вас чекає величезний вибір техніки для дому на будь-який смак та гаманець.

Запорука комфорту надовго – Венкон

Якісні товари від провідних виробників зібрані у величезному інтернет-каталоз Vencon, де кожен знайде саме те, що задовольнить потреби та підійде за ціною. До того ж, з відгуками та рейтингом товарів у ТОПі це буде значно легше зробити – адже тисячі задоволених покупців – вагома причина для такого придбання.

Кондиціонер спліт-система Cooper&Hunter Vital Inverter CH-S09FTXF-NG

Більше немає потреби платити шалені гроші за устаткування “розумного” будинку, адже сучасні технології й так обладнані датчиками та регуляторами для контролю роботи та максимальної ефективності приладів. Це універсальна всесезонна спліт-система, що впорається з вентиляцією, кондиціюванням, обігрівом, охолодженням, осушенням, а також кількаступеневою фільтрацією повітря.

Мийка високого тиску Bosch UniversalAquatak 135

Миття бруківки, терас, гаражів (і автомобілів) не обійдеться без такої мийки. Вона не потребує додаткової реклами, адже всі, хто має заміський будинок або дачу, вже переконались у її необхідності. Довжина шланга – 7 м, в комплекті пістолет та насадка для утворення піни.

Генератор інверторний Mast Group YH4000io

Потужне резервне джерело струму, що дозволить не перейматися щодо графіків відключення електроенергії. Інверторний бензиновий генератор, який можна цілком безпечно використовувати у побутових цілях, а також бути спокійним за техніку, що підключена до електромережі, навіть за найчутливішу до перепадів струму (адже їх не буде).

Плита настільна Holmer HIP-252C

Компактна індукційна плита, що гармонійно впишеться у будь-який інтер’єр та стане незамінною та цілком безпечною помічницею на кухні. Таймер, сім режимів для приготування їжі та можливість встановлювати потужність та температуру вручну.

Газонокосарка Bosch Rotak 32

Невелика та неймовірно зручна газонокосарка для догляду за газоном, що завдяки простій та ефективній технології, дозволяє скошувати абсолютно будь-яку траву, збираючи її у спеціальний контейнер.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: