Сумська журналістка видала книжку про війну

06.07.2023

Вийшла у світ книга Оксани Ковальової про війну на Великописарівщині. Про це повідомила сама журналістка у Фейсбуці.

“Цей воєнний літопис – внесок вдячності в історію Великописарівської громади, яка прийняла мою родину як рідну і стала для нас своєю. Вісім місяців ми з дітьми мешкали у Великій Писарівці, де я почала працювати в травні минулого року і до сих пір працюю в місцевій газеті ” Ворскла”.

300 сторінок воєнного літопису – історії, зібрані з вуст живих свідків великої війни, розпочатої агресивним сусідом. На 300 сторінках задокументовані воєнні злочини росії проти України. На 300 сторінках вмістилося найзначуще з того, що писала за рік своєї роботи в “Ворсклі”. Книга – своєрідна підшивка у твердій обкладинці річного видання газети)). Тому герої моїх статей там себе обов’язково знайдуть!

Книга видана за рахунок Київського видавництва: його власник Олег Никоф, ознайомившись з ексклюзивним матеріалом, зібраним на кордоні та прикордонні, видав книгу в якості свого волонтерського проекту, тобто – безкоштовно! Це трапляється раз на мільйон)). І видати книгу за рахунок видавництва – мрія кожного письменника! Адже це не лише економія коштів, а – справжнє визнання на високому рівні! А в умовах війни ця подія відчувається особливо!

І великописарівцям в цьому сенсі пощастило!

Ця книга – не про мене і не про вас. Ця книга – про війну. Не стане нас, а правда про те, як жила Великописарівщина з 24 лютого 2022 року – залишиться навіки.

Ще один нюанс: оскільки книга видана не за мій власний рахунок, а за кошти видавця, то подарункові екземпляри – суто для презентацій. Весь інший тираж – власність видавництва, а значить – на продаж.

Вартість книги – 290 гривень.

Завтра маю отримати книги з Києва в Суми. З Сум пересилатиму до Великої Писарівки. Хто бажає придбати екземпляр – пишіть в особисті або дзвоніть за номером: 0502775651.

Номер картки для переказу коштів на замовлення книги:

5168 7456 0759 3610. ПриватБанк. Ковальова Оксана Олександрівна”, – написала вона.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: