У Сумах поліцейський дорогою на роботу викрив крадія

06.07.2023

Співробітник управління міграційної поліції ГУНП в Сумській області рано вранці по дорозі на роботу помітив на вулиці неохайно одягнутого чоловіка, який волік за собою спортивний велосипед. Запідозривши, що велосипед крадений, правоохоронець зупинив громадянина та викликав колег з управління карного розшуку.

Прямо на вулиці поліцейські задали зупиненому чоловіку запитання, звідки у нього цей велосипед. Той спочатку говорив, що річ нібито його, та врешті зізнався, що в стані сп’яніння, вночі вкрав його з чужого будинку неподалік.

Працівники поліції перевірили інформацію та встановили, що 45-річний зловмисник справді проник до чужої оселі через незачинені на ніч двері та викрав велосипед. Потерпіла навіть не встигла повідомити про це до поліції, як зловмисника вже встановили. Двоколісний транспортний засіб невдовзі буде повернуто власниці.

За крадіжку вчинену з проникненням до чужого житла на чоловіка чекає покарання згідно з ч. 4 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Також, поліція перевіряє його на причетність до інших злочинів.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: