Жителя Охтирщини ошукали на 104 тисячі гривень

06.07.2023

До поліції звернувся 33-річний мешканець одного із селищ району, який повідомив про вчинення відносно нього шахрайських дій.

Як пояснив потерпілий, він вирішив придбати будівельні матеріали та почав моніторити інформацію на одному з популярних інтернет-сайтів. Знайшовши оголошення, що його зацікавило, він по вказаному номеру телефону зв’язався з продавцем та обговорив умови продажу будівельних матеріалів.

Продавець повідомив, що доставка до місця проживання покупця буде безкоштовною, але все ж необхідно внести незначний завдаток в сумі 1000 гривень. Заявник погодився з вказаним умовами та перерахував вказану суму на номер картки, яку надіслав йому псевдо продавець.

Однак, в оговорений день, коли він зателефонував до продавця, останній почав говорити, що виникли питання з логістикою та доставка товару затримується на декілька днів.

Через певний проміжок часу потерпілому надійшов дзвінок від «псевдопродавеця», який повідомив, що автомобіль з товаром вже виїхав, тому необхідно оплатити всю вартість товару, тобто 104000 гривень.

Заявник, будучи впевненим в доброчесності продавця, перерахував вказану суму за замовлений товар, але ні товару ні повернення грошових коштів потерпілий так і не отримав.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: