Стало відомо ім’я відеооператора, який знімав для Лисенка скандальний ролик із ломом

07.07.2023

Скандальний ролик із ломом, під час якого мер Сум Олександр Лисенко намагався зламати вхід до бомбосховища, але так і не зумів, викликав надзвичайно великий резонанс у суспільстві. Сумчани були в шоці від показушності і нікчемності свого керманича, який навіть “на публіку” не зміг виконати поставлене перед собою завдання і дістатися до укриття (на вулиці Данила Галицького (колишній завод “Електрон”)), яке третього липня було вкрай необхідне під час атак ворожих дронів на місто.

У коментарях люди просили, аби меру подарували болгарку на акумуляторі і щоб він їздив з нею по всьому місту, адже, як з’ясувалося того разу, коли лунала сирена і Суми атакували дронами, чимало укриттів виявилися зачиненими, а багато в яких мікрорайонах вони взагалі відсутні. І якщо жарт із болгаркою ще можна зрозуміти, то те, як влада нехтує питанням безпеки сумчан, викликає лише обурення і гнів.

Цікавим є той факт, що особистим відеооператором (який, очевидно, і підказував пану Лисенку як краще красивіше тримати лом) виявився його радник і депутат від мерської партії “Батьківщина” Олександр Зименко. На відео випадкового перехожого він теж потрапив у кадр, під час зйомок “шедеврального” ролика.

Маємо надію, що згодом талант особистого відеооператора нашого найскромнішого мера Лисенка – буде зростати і Олександр Зименко ще усіх нас порадує чудовими відосиками за участю одного актора! 

Нагадаємо, завдяки меру Лисенку аж 14% сумчан зможуть пережити ворожий авіаналіт на місто,  а сумчанка просить мера та його команду відремонтувати укриття без відкатів.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: