Олександр Слюсар підтримав спортсменів-чемпіонів із Сумщини на міжнародних змаганнях із бразильського джиу-джитсу в Одесі

07.07.2023

Депутат Сумської обласної ради від партії «Слуга народу» Олександр Слюсар особливу увагу приділяє розвитку спорту на Сумщині та допомагає юним перспективним спортсменам, які прославляють область на всеукраїнському та міжнародному рівнях. Зокрема, пріоритетною для народного обранця є підтримка єдиноборств, організація змагань та створення комфортних умов для занять. За сприяння Олександра Слюсара вихованці тренера Дмитра Бочарова взяли участь в престижному турнірі з джиу-джитсу в Одесі і показали успішні результати. Подробицями депутат поділився на своїй сторінці у Фейсбуці:

«Нещодавно в Одесі відбулися міжнародні змагання з бразильського джиу-джитсу під назвою “TMS UKRAINIAN CUP ODESA”, в яких брали участь понад 300 спортсменів з України та з-за кордону.

Сумщину представляли вихованці тренера-викладача з даного виду спорту Дмитра Бочарова.

Щиро пишаюся результатами наших спорстменів, адже наш чемпіон Європи з джиу-джитсу Даніель Преображенко виборов І та ІІ місце, Даніїл Аврамкін також здобув І місце, чемпіонка світу Валерія Нешкова виборола друге місце та Ринат Ткаченко зайняв третє місце в турнірі.

Головні перемоги ще попереду, але сьогоднішні досягнення вже вражають, адже наполегливість і труд завжди дають необхідний результат! Так тримати!».

Нагадаємо, Олександр Слюсар також докладає чимало зусиль для забезпечення необхідним військових та прикордонників. Нещодавно він передав дрон Mavic для військової частини 3022 Нацгвардії України і три термінали Starlink бійцям 211-го батальйону ЗСУ, до складу якого входять захисники із Сумщини. Також Олександр Слюсар разом із колегою-депутатом Олексієм Романьком передали 211-му окремому спеціальному батальйону ЗСУ дрон Mavic для проведення успішної розвідки на прикордонні та набори інструментів для облаштування оборонних укріплень.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: