В Охтирці розшукали 11-річного хлопчика, який на ніч загостював у друга

08.07.2023

Інформація про зникнення 11-річного хлопця надійшла до поліції вже у нічний час від стурбованої матері. Хлопчик ще вдень поїхав гуляти на велосипеді і не повернувся додому. Поліцейські розпочали оперативно-розшукові заходи.

На місце події було негайно направлено слідчо-оперативну групу та працівників ювенальної превенції. 11-річний син заявниці вдень поїхав кататися на велосипеді і не повернувся, мобільного телефону при собі не мав. Рідні неповнолітнього намагались самостійно його відшукати, але пошуки ніякого результату не дали.

Упродовж всієї ночі поліцейські проводили розшукові заходи, перевіряли усі можливі місця перебування неповнолітнього. І вранці завдяки злагодженій роботі всіх учасників пошуків було встановлено місцезнаходження хлопця. Він перебував у гостях у свого товариша, а повідомити матері не мав можливості, оскільки не мав при собі телефону, а інших номерів рідних він не пам’ятав.

Правоохоронці передали неповнолітнього матері. Відносно нього протиправних дій вчинено не було. Інспектори з ювенальної превенції провели профілактичні бесіди з батьками та самим хлопцем щодо не допущення в майбутньому подібних випадків.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: