У Тростянці порушник комендантської години побив поліцейського

08.07.2023

Сьогодні, близько 1-ї години ночі, під час патрулювання вулиць міста співробітниками сектору реагування патрульної поліції було виявлено чоловіка, що перебував в місті під час дії комендантської години. Правоохоронці зупинили вказану особу з метою перевірки документів.

Порушником виявився 39-річний місцевий мешканець, який при появі працівників поліції почав вести себе агресивно, різко реагувати на зауваження та виражатися нецензурною лайкою в бік правоохоронців. Також поліцейські виявили у чоловіка явні ознаки алкогольного сп’яніння.

У ході спілкування з поліцейськими зловмисник не заспокоювався, почав виражати погрози фізичною розправою. Після чого наніс поліцейському сектору реагування патрульної поліції удар долонею по обличчю, спричинивши останньому тілесні ушкодження.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків) Кримінального кодексу України та вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру та обрання запобіжного заходу.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: