Жителька Глухівської громади відзначила 100-річний ювілей

10.07.2023

«Передам всі гроші на ЗСУ, щоб війна скоріше закінчилась», – так вирішила жителька села Перемога Єфросинія Іванівна Білошапка, яка у неділю приймала вітання із 100-річчям.

До її хати прийшли всі рідні, староста села, представники Глухівської міської ради і Шосткинської райдержадміністрації.

Жінка останні пів року, як не встає, але вона гарно чує, всіх пізнає, цікавиться новинами, тож коли дізналась, що 100-річним жителям є доплата до пенсії, попросила дітей і онуків перераховувати ті гроші на армію, щоб Україна швидше перемогла.

Про це розповіла донька ювілярки Зінаїда. А взагалі Єфросинія Іванівна має ще сина, 5 онуків та 7 правнуків.

Життя сільської трудівниці не було легким, пройшло у важкій праці. Вона завжди була худенькою, на старості ще більше висохла, але залишалась до останнього часу при роботі: як її не відмовляли рідні, а вона ще у 98 років допомагала збирати картоплю!

Квіти, подарунки і добрі слова вітань від заступника міського голови Маріанни Васильєвої, керуючої справами Шосткинської РДА Світлани Макаренко, старости села Олександра Полятикіна та великої рідні стали для ювілярки гарними позитивними емоціями. Ювілярці передано також вітання і Подяку від голови Сумської обласної військової адміністрації Володимира Артюха.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: