У Сумах розіграли Літній кубок з баскетболу

10.07.2023

8 липня у спортзалі 3-го корпусу СумДУ (Суми) відбувся перший тур Літнього кубку Сумської області з баскетболу 3х3. У змаганнях взяла участь 21 команда з Сум, Путивлю та Ромен. Ігри проводили у чотирьох вікових категоріях: кадети (U-15), кадетки (U-15), юніорки (U-18) та юніори (U-18).

Вasket.sumy.ua розповідає про перебіг подій: у змаганнях кадетів (U-15) взяло участь 5 команд, які зіграли по коловій системі. У підсумку перше місце зайняла команда «Дядя Ваня» з міста Путивль, яка перемогла у всіх чотирьох іграх. А от найцікавіша ситуація виникла у розподілі місць з другого по четверте, де одразу три команди здобули рівну кількість перемог і поразок, але у підсумку за додатковими показниками друге місце вибороли юні баскетболісти з Сум – «Суми-Баскет», а третє місце – Sumy Bulls-2009.

У змаганнях кадеток (U-15) взяло участь шість команд, які були розподілені на дві групи. Після групових змагань утворилося дві пари півфіналісток. У першій парі зустрілися дві путивльські команди, а у другій – сумські.

Півфінали:

– «За маму і гречку» (Путивль) – «Мармишкі» (Путивль) – 11:6.

– «КДЮСШ-1» (Суми) – «Суми» (Суми) – 9:4.

Фінал:

– «За маму і гречку» (Путивль) – «КДЮСШ-1» (Суми) – 6:2.

У категорії юніорок (U-18) було заявлено тільки дві сумські команди, які зіграли одну гру та визначили переможця у цій віковій групі.

«Фенербахче» (Суми) – «Патрон» (Суми) – 14:9.

І найцікавіші змагання проходили у категорії юніори (U-18). Вісім команд було розподілено на дві групи, де перші два місця виходили до півфіналу. У підсумку, на стадії 1/2 фіналу, зустрілися команди «Сверхи» (Путивль) та «Соль» (Ромни), де впевнену перемогу святкували перші з рахунком 19:3, а у другому півфіналі відбулося сумське «дербі» між Sumy Bulls U-18 hot та Sumy Bulls, де перемогу здобули другі з рахунком 8:18.

У матчі за третє місце перемогу здобули роменчани, які впевненно перемогли сумських однолітків з рахунком 13:5.

Фінал:

– Юніори U-18 «Сверхи» (Путивль) – Sumy Bulls (Суми) – 15:14.

Через два тижні у Путивлі відбудеться другий тур змагань.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: