Конотопщина втратила ще одного захисника

10.07.2023

Після виконання бойового завдання на Харківщині зупинилося серце Олександра Петровича Клюшника – військовослужбовця, кулеметника стрілецького відділення стрілецького взводу 2 стрілецької роти, інформує Попівська сільська рада.

Олександр Петрович народився 26.06.1977 року в с.Великий Самбір. Закінчив Великосамбірський навчальний заклад. У Конотопському професійному аграрному ліцеї отримав професію газоелектрозварника. Любив майструвати своїми руками, тому майже все життя працював будівельником.

«Олександр був дуже чуйним і відповідальним сином, братом, чоловіком, батьком, надійним другом. Обожнював свою донечку та готувався до народження онука. А ще Олександр був щирим патріотом України і саме тому з самого початку війни добровільно вступив до лав територіальної оборони міста. 12 березня 2023 року був призваний на військову службу, виборював для нашої країни незалежність та свободу. До останнього подиху залишався вірним військовій присязі та гідно боронив Батьківщину від російської навали», – зазначили у громаді.

Траурна церемонія прощання з Героєм відбудеться 11 липня у Соборі Різдва Пресвятої Богородиці (м.Конотоп). Поховають захисника у с.Великий Самбір.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: