Глухівський пауерліфтер став майстром спорту міжнародного класу

10.07.2023

Майор прикордонних військ України Андрій Степанов у цей нелегкий час знайшов можливість для підготовки на чемпіонат Європи та гідно представив Україну на міжнародному рівні, повідомляє тренер Фелікс Колтаков.

Андрій вміло та якісно поєднує нелегку службу та багатогодинні виснажливі тренування, результатом яких є перемоги у різних змаганнях.

«Моя найближча ціль – це звання майстра спорту міжнародного класу, якої я маю намір досягнути вже на початку наступного року. Наступним кроком буде участь у чемпіонатах Європи та світу» – поділився якось в інтерв`ю Держприкордонслужби А. Степанов

Тож, завдяки залізній витримці, завзятості та наполегливості Андрій досяг своєї мети – наказом міністерства молоді та спорту України спортсмену присвоєно звання майстер спорту України міжнародного класу!

На сьогодні Андрій має великий багаж перемог. Він є майстром спорту України з пауерліфтингу, багаторазовим чемпіоном та призером змагань. Ці успіхи – результат таланту і витривалої праці.Спортсмен тренується в ФСК “Гармонія” Глухів.

hlukhiv.info

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: