Нардеп Михайло Ананченко відзначив лікарів Сумщини

12.07.2023

В Україні триває конкурс на присудження відзнаки за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона», який ще називають Медичним Оскаром.  Найкращих представників медичної спільноти обирають у номінаціях «Цивільний медик» та «Військовий медик». Цього року на Сумщині було 29 кандидатів у першій номінації і дев’ять у другій. Регіональна рада вирішила, що всі конкурсанти є гідними, щоб відзначити кожного. У фіналі ж змагатимуться двоє лікарів із Сумщини – Євген Сміянов і Марина Білінська.

Вітаючи медків області з успішним проведенням обласного етапу конкурсу, народний депутат Михайло Ананченко відзначив важливість роботи кожного лікаря – цивільних у білих халатах і військових у камуфляжній формі. Парламентар висловив вдячність усім медикам, які попри війну залишаються вірними справі порятунку найціннішого, що може бути, – людського життя.

«Найкращі лікарі отримали “Орден Святого Пантелеймона”- особливу відзнаку для медиків.

За високий професіоналізм та добрі серця цьогоріч відзначили 38 цивільних та військових медиків, які в  умовах повномасштабної війни не зрадили свою професію та продовжують  самовіддано служити людям, боротися за їх життя та здоров’я.

Для мене велика честь дякувати за порятунок життя та реабілітацію військових.  За численні операції, які були проведені навіть в умовах евакуації та вручити нагороди лікарям.

Бажаю успіху  Євгену Сміянову та  Марині Білінській, що представлятимуть Сумщину на останньому етапі конкурсу в столиці», – написав Михайло Ананченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, днями нардеп Михайло Ананченко передав партію техніки для бійців на Запорізькому напрямку.  Зокрема, захисники із військової частини А4674 отримали радіостанції, генератори, польові душі, акумулятори та планшети.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: