У Шостці вандали повикопували й поламали троянди та лаванду на міських клумбах

12.07.2023

Озелененням міста вже не перший рік у Шостці займається приватна підприємиця, ландшафтна дизайнерка, керівниця Садового центру і представник Офісу розвитку громади Наталія Ричкова. Кущі троянд, лаванда, сформовані туї на клумбах біля стадіону “Зірка”, Арт-центру та ін. – робота Наталії та її команди.

На жаль, Наталії неодноразово доводиться підсаджувати квіти й оновлювати газони, оскільки кущі троянд, як і інші квіти, на міських клумбах систематично варварськи викопують, ламають і крадуть. Нещодавно знову повикопували лаваду, поламали троянди. Про це Наталія повідомляє на своїй сторінці у Фейсбуці.

Наталія каже, що запрошує усіх бажаючих до своєї команди: можна трохи попрацювати, допомогти прополоти насадження, а натомість отримати безкоштовно розсаду. Але ж вандалам хочеться зовсім даром.

До речі, Садовий центр Наталії Ричкової допомагав з озелененням клумб і у сусідньому Глухові. Там зараз неймовірно гарно цвіте лаванда. Одна й та ж робота у ставленні мешканців міст до неї: у Шостці – критикують, паплюжать і крадуть; у Глухові – доглядають і милуються красою.

shostka.info

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: